Elektropogon je generealni distibuter za SUR-RON MOTOCIKLE

Hrvatska, Malta, Slovenija i Srbija

SUR-RON TVRTKA

” Želimo da svijet vidi vrhunski tehnološki dorađen električni motocikl napravljen u Kini po najvišim standardima kvalitete”

Tvrtka Hangzhou Qiulong Technology Co., Ltd. osnovana je u prosincu 2014. Svrha je bila napraviti električne motocikle i bicikle visokih performansi, te popularizirati vožnju električnih motora i bicikala.

Na početku, s 30 milijuna CNY registracijskih fondova R & D tim od 40 osoba je počeo istraživati ​​filozofiju između motocikala i života, te se istraživanje i razvoj prenijelo na eko-friendly pametne električne motocikle i eco-fiendly promet.

Osnovali su dva tima kako bi radili u Chongqingu, glavnom gradu za tradicionalne kineske motociklističke i automobilske industrije, te Hangzhou, koji je glavni grad kineske e-trgovine.

Tim u Hangzhou radi istraživanje i razvoj za pametni sustav Light Bee i White Ghost motorcikla, a tim u Chongqingu provodi istraživanje i razvoj za kompletna vozila. No, 2 ekipe dobro surađuju i međusobno se prate, prikupljaju i analiziraju podatke korisničkog iskustva te poboljšaju dizajn i razvoj za pametne električne sustave za izgradnju vozila visoke kvalitete i učinkovitosti za korisnike White Ghost i Light Bee električnih motocikala.

SUR-RON Light Bee

SUR-RON LIGHT BEE L1-EB HOMOLOGIRANA VERZIJA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LIGHT BEE HOMOLOGIRANA I NE-HOMOLOGIRANA VERZIJA

Oba električna motocikla koriste jednako kvalitetne dijelove i imaju iste performanse. Homologirana verzija je limitirana na 40 Km/h, no na motocross stazi je možete otključati na 72 Km/h. Homologirana verzija također ima drugačije blatobrane i svu svijetlosnu signalizaciju koju zahtjeva Europski zakon

sur-ron-light-bee-off-r

sur ron homologirana verzija

EU ( kategorija L1E- Moped ) Potrebna je vozačku dozvolu A1, A2, B, B1

Performanse

BRZINA MAX: 40KM / H (72 Km/h offroad )

BATERIJA: 60V 32 aH ( 1920 Wh )

SNAGA MOTORA – NOMINALNA: 3kW

PEAK SNAGA MAX: 5kW ( SNAGA NA 15 ILI 30 SEC.)

MAX OKRETNI MOMENT: 210N.m

AUTONOMIJA: 75 KM (30 KM / H)

VRIJEME PUNJENJA: 3H ( 100% )

NOSIVOST: 100kg

SUR-RON  NAGRADE

“Light Bee je off-road električni motocikl, pri čemu je dizajn orijentiran na cross-country modele i istovremeno može podsjećati na pčela u letu. Njegov lagani metalni okvir potpuno izrađen je od aluminija korištenjem novih tehnologija. Light Bee je fleksibilan i okretan poput bicikla, ali daje buntovan i snažno dojam off-road motora. Električni pogon omogućava Light Bee motorciklu uspon do 45 posto, tako da se od vozača ne zahtijeva gotovo nikakav dodatni trud i može se usredotočiti na vožnju terenom.

Izjava žirija

Sa svojim koncipiranim dizajnom okvira-rame, ovaj off-road elekrični motorcikl čini dinamičan, snažan dojam i obećava da će vožnja biti jako zabavna.”-RED DOT

surron kroser

white ghost električni motocikl

SUR-RON  WHITE GHOST

Drugi električni motocikl od SUR-RON tvrtke je WHITE GHOST. Električni motocikl White Ghost je vrlo veliki projekt, te se za sada znaju samo osnovni tehnički detalji ovog savršeno dizajniranog motocikla. To je 10 kW pogondski električni motor sa 100 km / h (280 Nm) maksimalne brzine i 100 km raspona.

SUR-RON  Motori, Kontroleri i Baterije

Za razliku od mnogih kineskih tvrtki koje rade outsourcing za razvoj komponenti, SUR-RON razvija vlastite električne pogone za EV vozila, Kontrolere zadnje generacije, kao i Baterije sa razvojem vlastitog BMS-a