Sur-Ron Light Bee moped ekskluzivno na Biograd Boat Show-u

Sur-Ron Light Bee model električnog Skutera / motora u kategoriji mopeda je po prvi puta prikazan hrvatskoj publici na Biograd Boat Show-u 2018.

Biograd Boat Show tradicionalno se održava u marini Kornati u Biogradu, jednoj od tri najveće marine na Jadranu u kojoj se tijekom godine održi preko 50 regata i manifestacija pri čemu marinu Kornati posjeti zavidni broj od 50.000 nautičara. Nautičarski sajmovi su interesantni za izlagače električnih vozila iz par razloga:

1. Ljudi iz svijeta nautike su uvijek zainteresirani za nove tehnologije

2. Sur-Ron Light Bee model ima 49 Kg i lako je prenosiv i stane na brod, pa stoga je i zanimanje za ovaj električni motocikl / kroser koji ima homologaciju bio velik

SUR-RON-LIGHT-BEE-BIOGRAD-BOAT-SHOW-SKUTER

SUR-RON-LIGHT-BEE-SKUTER

Light Bee Premijera

SUR-RON-LIGHT-BEE

Iznimno popularan i svijetski priznat Sur-Ron Light bee modeli su zaokupirali pažnju posjetitelja a mi smo se trudili objasniti sve tehničke specifikacije ovog modela.

Veliko HVALA Suncu za sve dane sajma

Hvala Svima na Isprobavanju Sur-Ron Light Bee mopeda

Svi koji ste nas došli pozdraviti i družiti se s nama: Veliko Hvala! Posebno Hvala našem double M timu ( Marko i Marko ) koji su Vas dočekivali s osmijehom nakon što su po 100-ti put ispričali sve specifikacije litijskih baterija, električnog pogona, i sustava punjenja Light Bee mopeda

Svi koji su zainteresirani za kupovinu Sur-Ron homologiranog mopeda kliknite ovdje. Ako želite TEST vožnju, prijavite se na ovom linku. Ako samo želite gledati kako ovi motori ne proizvode zvuk u vožnji, skočite na naš YouTube kanal ili Instagram Profil.

  • Label
    -10% POPUST NA GOTOVINU

    SUR RON HOMOLOGIRAN

    36.666kn sa PDV-om Odaberi opcije