Super Soco Električni Motocikli

SUPER SOCO TS, SUPER SOCO TC I SUPER SOCO CU

SUPER SOCO BRAND

Super SOCO električni motocikli i skuteri su inspirativna električna vozila koja ostavljaju svakog bez daha. Uz najbolju cijenu na tržištu redefiniraju e-mobilnost ponudu kvalitetnim rješnjima !

Radi konceptualnog dizajna, izvrsnih tehnoloških rješenja, kvalitetne izrade, voznih karakteristika i cijene; nemaju konkurenta na tržištu e-mobilnosti

Super SOCO električni skuteri i motocikli su “kul” izbor za urbanu ekipu i ljubitelje “cafe racer” motocikala radi “vintage” izgleda koji je ukombiniran sa futurističkim linijama!

SUPER-SOCO-LOGO-BRAND

SUPER-SOCO-DRUGI-DIO

SUPER SOCO STARTUP I RAZVOJ

“U lipnju 2016. smo lansirali prvi Super SOCO motor na litijsku bateriju nazvan “TS”. Pomoću crowdfunding platforme smo sakupili 24,72 milijuna u jednom mjesecu što nas je učinilo petima u povijesti te crowdfunding platforme po najvišoj cijeni pojedinačnog proizvoda i ukupnog sakupljenog iznosa. U travnju 2017. lansirali smo drugu generaciju Retro motora na pogon preko litijske baterije zvan TC COLOR.

Na dan lansiranja proizvoda smo imali 4000 prednarudžbi. Do sada je Super SOCO prijavio 205 patenata, uključujući 6 patenta za izume, 9 malih izuma, 96 patenata za industrijski dizajn i 94 software patenta. Primili smo mnoge nagrade za dizajn kao “G-MARK Excellent Design” u Japanu. Super SOCO se izvozi u više od 40 prekomorskih zemalja i regija koje pokrivaju Europu, Sjevernu i Južnu Ameriku, Južnoistočnu Aziju i Bliski istok. Nedavno smo osigurali ulaganja od poznatog financijskog i industrijskog kapitala Xiaomi.”

SUPER-SOCO ELEKTRIČNI MOTOCIKLI

SUPER SOCO PATENTI I NAGRADE

Do sada je Super SOCO prijavio 205 patenata, osvojio različite međunarodne nagrade uključujući “China Good Design”, Japan “G-MARK Excellent Design”, German “iF Product Design Award”, itd. Super SOCO je osigurao investicije od poznatih financijskih i industrijskih kapitala kao što su Xiaomi, Shunwei, Jiufu i Weigao. Super SOCO se izvozi u više od 40 prekomorskih zemalja i regija koje pokrivaju Europu, Sjevernu i Južnu Ameriku, Južnoistočnu Aziju i Bliski istok.

SUPER-SOCO-DESIGN

SUPER SOCO ELEKTRIČNI MOTOCIKL

SUPER SOCO TC

SUPER SOCO TC

SUPER SOCO CU

SUPERSOCO TS

SUPER SOCO TS

SUPER SOCO TC

SUPER SOCO TC MAX