Poticaji za Kupovinu Električnih vozila – NOVO

Poticaji za kupovinu električnih vozila za tvtke u drugoj polovici lipnja, a za građane u prvoj polovici srpnja!

FZOEU je danas (3.06.2020 ) na svojim stranicama objavio ove novosti:

“Koncem lipnja i u prvoj polovici srpnja, Fond nastavlja i sa sufinanciranjem kupnje električnih vozila. Osigurano je po 22 milijuna kuna za građane i isto toliko za pravne osobe, dok će dodatnih 10 milijuna kuna biti uloženo u sufinanciranje punionica za električna vozila.

Procedura prijave bit će vrlo slična kao u prethodnih godina, a subvencije za kupnju električnih automobila iznosit će do 70 tisuća kuna.

Kako bi se poticao daljnji razvoj održive mobilnosti, u rujnu se planira objaviti i javni poziv za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih vozila na alternativna goriva za gradski prijevoz vrijedan 100 milijuna kuna te onaj za pomicanje projekata integriranog i inteligentnog prometa i razvoja infrastrukture za alternativna goriva na lokalnoj i područnoj razini u vrijednosti od 30 milijuna kuna.” IZVOR

Detaljniji podaci o uvijetima i kategorijama električnih vozila ( električni skuteri, električni bicikli, električni motocikli ) koje fond za energetsku učinkovitost podržava sa subvencijama pročitajte ovdje

ŠTO KUPITI NA POTICAJE IZ ELEKTRO POGON PROGRAMA?

Poticaje za kupovinu električnih vozila tvrtke mogu iskoristiti za svoj vozni park; pogotovo tvrtke u turističkom sektoru za vozila koja daju u najam. Odaberite kupovinu vozila po vašoj mjeri. Za kontinuirani uspjeh vaše tvrtke kupujte kvalitetno kako bi imali što manje kvarova i reklamacija. Naša preporuka za iskoristiti poticaje su: Super Soco, Sur-Ron električne skutere i mopede, kao i naše fantastične sklopive električne bicikle po vrlo povoljnim cijenama!