Onebot Električni Bicikli, Ebike, Sklopivi Bicikli

Onebot električni bicikli su popularnost stvorili sa sklopivim S6 biciklom. Onebot električni bicikli imaju LG litij-ionske baterije, napravljeni su od magnezija i najpopularniji su u kategoriji sklopivih i lako prijenosnih bicikala. Lako ih je zamijetiti jer su zaista prelijepo dizajnirani, izrađeni su bez varova.

Mogli ste ih vidjeti na cesti pod imenom Bluoko x6 i sl. Onebot električni bicikli izrađeni su u Europskoj uniji po najvišim standardima izrade bicikala po europskim zakonima sa svim certifikatima potrebnim za pedalec kategoriju.

Nakon S6 električnog bicikla ONEBOT je opet uspio oduševiti tržište ove godine sa najavom S9 električnog bicikla. ONEBOT S9 ima 20 inčne gume i veći je od S6 bicikla. Neuništiv sklopivi bicikl koji vas drži mobilnima gdje god se nalazili biti će dostupan u Elektro Pogonu od 1.04.2020.

Elektro Pogon kao generalni distributer ONEBOT električnih bicikala za Hrvatsku je ponosan na program koji može ponuditi vjernim kupcim po najpovoljnijim cijenama!

 

S6 i S9 Električni Bicikli su temeljni proizvod tvrtke ONEBOT

Onebot je profesionalni svjetski proizvođač prepoznat po kvaliteti u svim zemljama svijeta koji se specijalizirao za dizajn, proizvodnju, osnovana 2006. godine. Onebot koristi za izradu električnih bicikala i ostalih e-proizvoda najnaprednije materijale i ima u razvoju i menadžmentu preko 100 ljudi koji se usko orijentirano bave kategorijom e-mobilnosti

 

ONEBOT S6
S9 Sklopivi E-bike

 

Potražite ONEBOT električne bicikle u kategoriji ELEKTRIČNI BICIKLI