Najbolji Električni Skuteri na Struju

Najbolji i najjači električni skuteri na struju koje smo uvrstili u TOP 3 imaju najbolji omjer cijene i kvalitete, te performanse i dizajn bolji od ostalih benzinskih i električnih skutera u Elektro Pogon ponudi i na tržištu! U posebnu TOP 3 ponudu smo uključili neke od najpopularnijih e-skutera sa 2000 W pa do 5000 W koji su po našem mišljenju najbolji e-skuteri na struju za 2020 godinu!

Najbolji Električni Skuteri koje možete kupiti odmah – TOP 3!

TOP 5 e-skutere na struju rangirali smo prema načinu korištenja, velićini baterije i performansama. Poredak u ovom slućaju ništa ne znači, svaki od prikazanih električnih skutera je jednako dobar u svojoj funkciji tj. za ono što je namjenjen!

1. ELEKTRIČNI MAXI SKUTER Super Soco CPx

SUPER SOCO MAXI SKUTER SIVI
Najnoviji CPx električni skuter tvrtke Super Soco za gotovinske transakcije košta 36.000 Kn

Električnom maxi skuteru CPx ne fali snage, niti krajnje brzine. CPx je velik i udoban električni maxi skuter koji sa svije baterije prelazi 140 Km i ima krajnju brzinu od 90 Km/h. Dolazi sa full opremom: Vjetrobransko staklo i nosač za kofer. Uz ovaj e-skuter dobivate i brzi punjač kako bi nakon samo 3,5 h mogli napuniti jednu bateriju i nastaviti svoje putovanje. Za udobnost će se pobrinuti vrlo udobno sjedalo za dvije osobe. Zamjena guma na ovom skuteru je izuzetno laka radi patentiranog stražnjeg motora koji se odvaja od felge u pet sekundi.

2. ELEKTRIČNI SKUTER SUPER SOCO TSx

Super Soco TSx ne izgleda kao električni skuter radi puno većih felgi od onih na koje su navikli zaljubljenici u skutere. Zapravo, ni po čemu nije sličan klasičnim skuterima. Ima jak BOSCH motor koji je limitiran na 45 Km/h jer spada u moped kategoriju. S jednom baterijom prelazi preko 60 Km, a ukupno se mogu staviti dvije u sam skuter. Svojim dizajnom oduševit će i mlađu i stariju populaciju. Ipak zreliji muškarci češće biraju TC model koji podsjeća na vintage motocikle!

super-soco-tsx-električni skuter
Super Soco TSx model za gotovinsko plaćanje iznosi: 24.990Kn

SVI SUPER SOCO ELEKTRIČNI SKUTERI / MOPEDI:

3. E-SKUTER SUR-RON električni skuter za cestu, zabavu i problematične terene

sur-ron električni skuter tamno siva
SUR-RON HOMOLOGIRAN električni sktuer
CIJENA: 33.000 Kuna za gotovinske transakcije

Definitivni “all-rouDefinitivni “all-round” pobjednik među e-skuterima za gradske gužve i zabavu na dirt stazi je regularni SUR-RON ( homologirana verzija ). Ovaj skuter ima odličan “grip”, vrlo je ugodan radi prednje i stražnje suspenzije, a radi sličnost u izgledu sa “full-suspension” električnim biciklima i velikim 17 inčnim felgama ugodno ćete voziti bez osjećaja da morate paziti na stazu ili neravnine na cesti. Zato ga preporučujemo iskusnim i manje iskusnim vozačima.

Napravljen je od avionskog aluminija i ima savršenu geometriju s 20 cm hoda prednje vilice. Kupci ga koriste za različite namjene: Za rente po neprohodnom terenu, kao zabavno prijevozno sredstvo od točke A do točke B, za Motokros, kao početni motor u B kategoriji jer je lagan, okretan i brz.

Jedna od bitnijih stvari za naglasiti je da se ovaj e-skuter ima manje od 49 Kg i kao takav može se prevesti na vikendicu s autom na nosaču koji je u originalu zamišljen za tri bicikla ( Nosači do 80 Kg ).

Sa Sur-Ronom u limitiranom modu do 45 Km/h možete preči oko 72 Km ( zavisi o terenu i težini vozača ) sa 60V32 Ah baterijom. Za par sekundi ostvaruje maksimalnu brzinu.

Nismo spomenuli vrijeme punjenja? Samo 3 sata je potrebno da se napuni do 100% sa priloženim 10A punjačem.