Najbolji Električni Romobili Preporuka: E-TWOW

 

E-TWOW električni romobili na prvi pogleda izgledaju kao normalni e-romobili koje viđate u prolazu. Električni romobili tvrtke E-TWOW skrivaju punokrvni KERS ( Regenerativno kočenje ) za razliku od ostalih e-romobila na kojima je potrebno kočenje s diskom ili struganje stražnjeg blatobrana po gumi kako bi naglo stali. To je samo jedna od bitnih razlika jeftinih električnih romobila i skupljih e-romobila.

Mnogi romobili na struju imaju KERS ali vrlo slab, pa je njihovo kočenje nezamjetno i ne može zamijeniti kočnice niti se koristiti kao primarna kočnica.

E-TWOW E-Romobili – Nova generacija vožnje

Električni Romobili – Povijest i Razvoj Tvrtke

E-Twow administracijski i logistički centar u Europi

E-Twow administracijski i logistički centar u Europi

E-Twow tvornica u Kini

Najbitnije karakteristike E-TWOW Električnih romobila

 • KERS TEHNOLOGIJA – Tehnologija Formule 1 KERS na e-romobilu smanjuje potrošnju energije i povećava autonomiju romobila do 40% jednostavnim pritiskom na magnetsku kočnicu. Ima funkciju dvostruku funckiju: kočenje i punjenje baterije tokom kočenja.
 • AIRLESS GUME – Patentirane poliuretanske gume bez zraka, presvučene gumenim kompozitima i opremljene poboljšanim dezenima, poboljšavaju vožnju na mokroj cesti. Glavna prednost pneumatskih guma je ta što se ne mogu probušiti, što rezultira uštedama zbog činjenice da će pneumatske gume biti potrebno zamjenjivati rjeđe. Električni romobili opremljeni poliuretanskim pneumatskim guma mogu nositi veću težinu ( 120 Kg nosivost ) i voziti po težim i zahtjevnijim terenima
 • PREDNJI I STRAŽNJI AMORTIZER – Električni E-TWOW romobili dolaze s prednjim i stražnjim amortizerima kako bi vožnja gradskim ulicama bila što udobnija. Naravno, možete izbjeći rupe i neravne ceste kako biste maksimalno povećali životni vijek skutera, ali morate znati da skuteri E-TWOW mogu podnijeti nepovoljne uvjete vožnje.
 • NAJBOLJE SAMSUNG BATERIJE – Električnih romobila je puno. Radi smanjivanja cijene proizvođači koriste loše i nekvalitetne litijske baterije. E-TWOW koristi samo SAMSUNG litijske baterije u svojim romobilima, a na BOOSTER plus kvalitetne LIPO ćelije

ETWOW-STATUS-BATERIJE

SVE INFORMACIJE NA EKRANU ROMOBILA

Uživajte u osvijetljenom zaslonu sa svim važnim informacijama na jednom mjestu.

E-romobil dolazi s LCD ekranom dimenzija 30 x 26 mm koji će vam pokazati nekoliko vrsta statusnih podataka, kao što su: odometar sa kilometražom skutera, kao i mjerač puta i brzinomjer. Ekran prikazuje ove informacije:

 1. UKUPNA ILI PUTNA UDALJENOST
 2. BRZINA
 3. TIPKA ZA SVIJETLO
 4. TEMPERATURA
 5. STANJE BATERIJE

SKLOPIVI I LAKO PRENOSIVI E-ROMOBILI

 • Sa svojih 10.8 – 11.3 Kg ovi romobili su radi težine lagni za nošenje
 • sklopivi mehanizam je fantastično jednostavan
 • sa pojedinim modelima dobivate i torbu za nošenje

ELEKTRIČNI E-TWOW ROMOBILI SU NAŠA PREPORUKA ZA VOŽNJU UZBRDICAMA

Preporučujemo kupovinu E-TWOW proizvoda početnicima i naprednim korisnicima koji koriste ovakav prijevoz svaki dan. Napredna prednja i stražnja suspenzija čine ovaj romobil izuzetno elastičnim po svakom terenu. Vozite se po gradskim neravninama i uzbrdicama bez straha da E-TWOW romobili to ne mogu podnijeti.

etwow-električni-romobili ZA DJECU

NAJBOLJI ELEKTRIČNI E-ROMOBIL ZA DJECU

E-TWOW električni romobili razvijaju brzinu od 25 Km/h do 40 Km/h. Preporučujemo ih za djecu zato što su udobni, lako vozljivi, lagani i sigurni. E-TWOW električni romobili imaju gumbić gdje birate koliko čete ograničiti krajnju brzinu djetetu ( npr. 20 Km/h).

Djeci je lagano s Kersom kočiti. Treba im 1 minuta da potpuno savladaju kočenje i samu vožnju. To je dobro jer disk kočnice znaju zablokirati i trošne su, pa ako dijete stalno koristi kočenje, nemate dodatnih troškova izmjene guma i diskova.

To je glavni razlog zašto smatramo da je E-TWOW najbolji električni romobil za klince!

Za svako električno vozilo, pa tako i romobile sugeriramo da roditelji budu prisutni dok se djeca voze.

Djeci do 10 godina starosti Elektro Pogon ne sugerira vožnju električnog romobila ako nisu motorički napredna za svoje godine. Ako dajte djeci električne romobile u ruke, molimo vas da im ograničavate brzinu!

električni-motor-u-e-romobilu

500W MOTOR U PREDNJEM KOTAČU

S maksimalnim zakretnim momentom od 16 Nm, E-TWOW jedinstveni električni motor pruža niz zabave ambicioznim i zahtjevnim vozačima. Progresivni KERS i moment učiniti će vašu vožnju uzbrdicama i nizbrdicama laganom i ugodnom.

E-TWOW MODELI: BOOSTER V, BOOSTER PLUS, BOOSTER PLUS S+

Svi E-TWOW električni romobili su identični izgledom. Svi modeli BOOSTER PLUS, BOOSTER V I BOOSTER S+ imaju prednju i stražnju suspenziju, KERS, isti display etc. Jedina razlika je u bateriji i krajnjoj brzini! Ova tablica pokazuje usporedbe tih modela. Jedina iznimka je BOOSTER GT MODEL

ModelBOOSTER VBOOSTER PLUS S+BOOSTER PLUS
Masimalni DometDo 40km
(mjereno pri brzini od 20km/h i teretom od70kg,
Do 35km
(mjereno pri brzini od 20km/h i teretom od70kg,
Do 30km
(mjereno pri brzini od 20km/h i teretom od70kg,
Maksimalna Brzina36km/h36km/h30km/h
Maksimalni kut penjanja25 stupnjeva25 stupnjeva25 stupnjeva
Motor kontinuirana Snaga500 W500 W500 W
Baterija36 V, 10.5 Ah, Li-Ion, Samsung Ćelije 35E36 V, 8.7 Ah, Li-Ion, Samsung Ćelije33 V, 6.5 Ah, Li-Po
Punjač41.5 V, 3 A41.5 V, 3 A41.5 V, 3 A
Potrošnja6.15 – 7.7 Wh/km6.15 – 7.7 Wh/km6.15 – 7.7 Wh/km
Težina11.3 kg11. 1 kg10.8 kg
Max Teret120 kg120 kg120 kg

e-romobil GT

NAJBOLJI ELEKTRIČNI ROMOBIL IZ OVE SERIJE JE GT 700W

Uživajte u istom laganom e-romobilu koji volite, sada s 700W i najvećom brzinom od 40 km / h i 50 Km dometa!
Novi GT ima više okretnog momenta, tako da možete uživati u većoj brzini i osvajanju nagiba s više lakoće. Opremljen je i poboljšanom baterijom koja vam pruža raspon pogodan za vaša svakodnevna putovanja. GT je i malo duži od BOOSTER serije e-romobila:

Preklopljen: 1150 * 330 * 150mm; Kada nije sklopljen: 1150 * 1160 * 135mm
Ostale značajke su iste kao i kod ostalih modela

Pronađite sve E-TWOW romobile na struju u kategoriji električnih romobila