LEADER FOX ELEKTRIČNI BICIKLI / ZAGREB / SPLIT PRODAJA

Elektro Pogon je postao distributer za fantastične LEADER FOX električne bicikle. LEADER FOX električni bicikli su poznati po konkurentoj cijeni, EU kvaliteti, djelovima i perforamansama koje obično imaju samo premium električni bicikli po mnogo višoj cijeni.

leader fox ebike električni bicikli

Više o LEADER FOX tvrtki

Češka tvrtka za proizvodnju bicikala Leader Fox svoje bicikle i električne bicikle sastavlja isključivo u Češkoj. Štoviše, njhovi se proizvodi prodaju po pristupačnim cijenama. Tvrtka je za vrijeme svog postojanja, osnovana 1996. godine, prešla dug i uspješan put, te stoga pripada važnim domaćim proizvođačima, kao i izvoznicima. Unatoč financijskoj krizi, Leader Fox odlučio je poduzeti hrabar korak i pokrenuo potpuno novu montažnu liniju u industrijskom području koje se nalazi u blizini České Budějovice.

Leader Fox električni bicikli i kontrola kvalitete

Rukovodstvo tvrtke ide ruku pod ruku s proizvodnim odjela, pa stoga Leader Fox jamči ne samo visoku kvalitetu svojih proizvoda, već i brzo rješenje bilo kojeg problema koji se pojavi tijekom procesa proizvodnje. U sobi za sastanke nalazi se stakleni zid i svi mogu promatrati svaki korak proizvodnog procesa. Kontrola kvalitete LEADER FOX ELEKTRIČNIH BICIKLI, ne samo finalnih proizvoda, već i same proizvodnje, je kontinuirana.

Leader Fox u brojkama

Leader Fox zauzima površinu od 4.500 m2, uključujući dodatnih 5000 m2 skladišnog prostora. Osim moderne montažne linije, tvrtka posjeduje vrhunske strojeve za žice, jedan par naprednih uređaja za automatsko centriranje i mnoge druge specijalizirane strojeve koji su neophodni za proces proizvodnje. Leader Fox proizvodi desetke tisuća bicikala i električnih bicikala godišnje, iako je prvotna namjera bila proizvesti oko 15 000 bicikala godišnje. Ovaj broj se postupno povećava. Službena statistika posljednjih godina pokazuje da se prosječna količina proizvedenih bicikala kreće između 35 i 40 tisuća godišnje, od čega su 10% električni bicikli. Gotovo dvije trećine proizvedenih bicikala prodaje se u Češkoj; ostatak se izvozi u mnoge europske zemlje, uglavnom u Slovačku, Njemačku, Poljsku, Litvu, Nizozemsku, Sloveniju, Francusku, Mađarsku i Hrvatsku.

leader fox električni bicikli

Osim električnih bicikala, koji postaju sve popularniji ne samo među starijim kupcima, Leader Fox se fokusira i na dječje bicikle, kao i na brdske, cross i trekking bicikle. Osim toga, njihov ponuda uključuje sklopiva bicikla i tricikle za odrasle.

leader fox ebike električni na struju

LEADER FOX Dizajn i projektiranje

Iako se projektiranje, dizajn i montaža odvijaju u modernom pogonu, okviri se uvoze iz Azije. Stoga je najveći problem koji ponekad koči proizvodni proces vremensko kašnjenje u isporuci okvira. Dijelovi za proizvodnju električnih bicikala isporučuju se, između ostalog, od proizvođača Shimano. Neki dijelovi bicikala kupuju se od čeških i europskih tvrtki, pa se stoga vlasnik i osnivač branda Leader Fox, Pavel Müller, redovito susreće s dobavljačima koji predstavljaju razne firme iz Europe i Azije. Činjenica da Leader Fox surađuje s azijskim kompanijama prije je nužnost nego pitanje izbora. Da je moguće pronaći više komponenti proizvedenih od domaćih brendova, nema sumnje da bi ih Leader Fox koristio. Ipak gotovo 60% komponenata kupuju češki i europski dobavljači!
Što se dizajna tiče, ne čudi što se posljednja riječ uvijek daje godinama iskustva i intuicije. Općenito, dizajn je, u pogledu prodaje, presudan aspekt i za neke kupce je i dalje najupečatljivija karakteristika prilikom kupovine novog bicikla, osim cijene, naravno.

Pogledajte sve Leader Fox električne bicikle na našem webu. Ako ih slućajno nemamo, nismo ih stigli staviti online. Dostupni su svi modeli ebike i električnih tricikala. Također možete naručiti i klasićne bicikle koje ne držimo u webshopu.