GREYP BIKE – Hrvatski Električni bicikli su LUDILO

U suradnji sa Greyp bike hrvatskom tvrtkom predstavili smo G12S električni bicikl svim posjetiteljima Elektro Pogon izložbenim centrima. Posjetitelji i kupci iz Splita, Zagreba, Trogira imali su priliku testirati i voziti se na patentiranoj hrvatskoj inovaciji u kategoriji električnih bicikala.

hrvatski električni bicikl, rimac, greyp bike, greyp bikes
Greyp bike u Auto Salonu sa Concept ONE automobilom u pozadini
G12 u Elektro Pogon salonu

Greyp G12 je starija serija električnih bicikala koja dolazi iz sestrinske tvrtke RIMAC automobila. G12 Električni bajkovi su čak zanimljiviji od novog G6 bicikla hrvatskoj publici jer imaju brutalno ubrzanje do 70 Km/h.

Greyp Bikes G12 u Velikoj Gorici – TEST VOŽNJA

Elektro Pogon cijeni kvalitetne električne bicikle i inovacije na međunarodnom tržištu, a još više na Hrvatskom. Jako nam je drago da smo kao malena tvrtka imali prilike promovirati GREYP G12S – hrvatski proizvod. Svi koji su htjeli, sjeli su se i provozali G12, nisu ga samo gledali izdaleka.

Pogledajte ovaj video i prisjetite se kako GREYP BIKES G 12S izgleda na cesti i u prirodi.

Nakon četiri godine napornog rada, Mate Rimac i ekipa Greyp Bike predstavila je i novi električni bicikl Greyp G6 i bili smo tamo kako bismo vidjeli G6 uživo. Želimo ekipi iz Greypa mnogo uspjeha u daljnjem radu. Drago nam je da smo na jednoj mikro-razini doprinijeli i mi popularnosti Greyp vozila!

MEDIJI O NOVOM GREYP BICIKLU

Rimac predstavio novi, još bolji Greyp G6 električni bicikl

Kako su rekli na samom predstavljanju, Greyp G6 u potpunosti je različit od drugih. Radi se o jedinstvenom spoju biciklističkih i digitalnih komponenti u kojem je naglasak sa „snage i brzine“ stavljen na „pamet i povezanost“.

A cijena? Prava sitnica. Odnosno kako nam je Rimac rekao, manja od prethodne verzije. 

Tako zainteresirani mogu birati između 3 inačice Greyp G6. Najslabiju G6.1 po cijeni od 6499 eura, srednju G6.2 po cijeni od 6999 eura te najjaču G6.3 po cijeni od 7499 eura. – IZVOR