Evoke Urban Classic

The Evoke Urban S

Nova generacija vožnje

Jednostavnost je proizašla iz savršenosti. Savršeno ne nastaje kada se ništa više ne može dodati, već kada se ništa više ne može oduzeti od cjeline. Oduzeli smo trag ispušnih plinova, kompleksnost i rizik, a ostavili samo Evokeov najveći ponos – pametni električni motor, Urban S.
Evokeov Urban S njeguje europski stil, a za sobom ne ostavlja ispušne plinove. Sa zavidnih 200 kilometara dosega i impresivnim ubrzanjem, postao je ideal pametnih motora za gradsku vožnju. Prvi je električni motor s preciznim kočenjem, prednjim i stražnjim kočnicama na upravljaču, tehnološkim dodacima poput ugrađene navigacije i sa čistim dizajnom. Savršen je za panoramsku vožnju gradom ili selima.

5” LCD na dodir

Sučelje prilagođeno korisnicima obavijestit će Vas o svim promjenama na vozilu. Zbog našeg antireflektirajućeg dizajna, možete jasno vidjeti ekran i kada je izravno izložen suncu, i kada sunce zalazi.

Twist & Go

116 Nm okretnog momenta potpuno mijenja pojam akceleracije. Urban S je prvi električni motor koji u potpunosti dizajniran za nove vozače i ne zahtijeva trening.

Litij-Ionska Baterija

Patentirali smo dizajn baterije koji Urban S-u daje doseg od 200 km gradske vožnje i to na jednom punjenju. Uz to, naš regenerativni sustav kočenja posebno je dizajniran za gradsko okruženje.

100% zeleno

Pomoću u električnog pogonskog sklopa, Urban S smanjuje emisiju ispušnih plinova preko 90%, a s Evokeovim HomeCharge priborom možete puniti bateriju kad god Vam to odgovara.

EVOKE_SPECIFIKACIJA_URBAN_CLASSIC-specifikacije.jpg

Izrazito snažan hub motor

Uz hub motor s izravnim pogonom koji postiže maksimalnu snagu od 19 kW, uživat ćete u snažnom motoru bez kompleksnosti koje donosi unutarnje izgaranje.

Ugrađena dijagnostika

Dijagnostika u stvarnom vremenu omogućuje Vam da putujete bez briga. Pomoću jednostavnog prikaza na ekranu znat ćete točno što se događa s motorom i gdje je nastao problem.

Prilagođen Vašem stilu vožnje

Urban S ima 3 načina rada. Stilovi se jednostavno odabiru iz menija na ekranu, tako da možete prijeći s eko načina na gradski način, ili na pro način, jednim pritiskom. Svoj način vožnje birate sami.

Prilagođen Vašem stilu vožnje

Urban S ima 3 načina rada. Stilovi se jednostavno odabiru iz menija na ekranu, tako da možete prijeći s eko načina na gradski način, ili na pro način, jednim pritiskom. Svoj način vožnje birate sami.

Ugrađeno brzo punjenje

S Evokeovim brzim punjačem, punjenje 80% baterija traje samo 3 sata, a sa stopostotnim punjenjem možete doseći čak 200 km. Punjenje se može odviti i na L2 postajama za punjenje, kao i preko standardnih kućnih utičnica. Zbog toga vlasnici Evokea mogu svoja vozila puniti u vlastitom domu bez stalnih odlazaka do postaje.

led svijetla evoke

Ultra-osvjetljavajuća LED svjetla

Naša svjetla koriste najnoviju LED tehnologiju kako bi se svjetlina pojačala do maksimuma, a vozaču omogućila najviša vidljivost ceste. Novo ultra-osvjetljavajuće LED prednje svjetlo dizajnirano je u klasičnom stilu kako bi vozilu pružilo bezvremenski izgled café racera.

Kristalno jasan LCD na dodir

Učini više od pukog gledanja ekrana. Dodirni ga. Kontroliraj ga. Uključi se u vožnju koristeći Evokeov napredni LCD. Višedodirni (multi-touch) unos, visoka rezolucija i sjajna digitalna povezivost dodatno su naglašeni putem dizajna pružajući vrhunsko iskustvo na dodir.

19 kW Hub Motor

S maksimalnim zakretnim momentom od 116.6 Nm, Evokeov jedinstveni hub motor savršen je za ambiciozne i zahtjevne vozače. Do 300% savršeno prenesena potpora, nevjerojatna dinamika i držanje pružaju najbolju potporu – od autoceste do gradskih ulica. Naš progresivni motor automatski se prilagođava stilu vožnje svakog vozača, pružajući pritom najugodniju vožnju.

prednji-kotac-evoke

Regenerativno kočenje

Vraćanje izgubljene energije i njena izravna pohrana u bateriju motora dodatno povećavaju udaljenost koju možete prijeći na jednom punjenju, dok istovremeno kočenje čine sigurnijim. Regeneracija se aktivira glatko i neprimjetno, nudeći dodatni sustav kočenja i veću kontrolu nad vozilom.

O EVOKE BRANDU:

Evoke Electric Motorcycles dizajnira i proizvodi pametne motocikle koji su sigurniji, ekološki održiviji i pristupačniji svima koji žele voziti. Evoke spaja najnoviji električni prijenos s IoT i IoV tehnologijom. Takav spoj donio je motocikle koji donose uzbuđenje profesionalnim vozačima, a ugodu i sigurnost početnicima.

Budući da smo pojednostavili mehaniku vožnje i integrirali pametnu tehnologiju u Evoke motore, uklonili smo dugotrajan proces učenja vožnje, skupo održavanje i ovisnost o fosilnom gorivu. Naš suvremeni brend, pojednostavljeno iskustvo vožnje i povećana sigurnost otvorili su nov način života i približili nov sport vozačima bez iskustva. Naši pametni motocikli utjelovljenje su budućnosti motociklizma.