Električni Vanbrodski Motori ePropulsion – NOVO

ePropulsion motori sada su dostupni u našem asortimanu

U našu ponudu električnih vozila za kopno smo uvrstili i ona koja će vas bez problema prevesti i na morima, jezerima ili rijekama. Tvrtka Allroundmarin iz Austrije je sa Elektro Pogonom dogovorila zastupništvo za Hrvatsku za E-Propulsion električne vanbrodske motore.

električni vanbrodski motori
eProplusion SPIRIT 1.0

eProplusion električni vanbrodski motor Spirit 1.0

Vanbrodski motori renomirane tvrtke E-Propulsion su jedinstveni po tome što su tiši od ostalih svojih električnih ekvivalenata, što jako dobro dođe kada idete u ribolov. Baterija na modelu Spirit 1.0. u potpunosti pluta i neće se oštetiti ako vam padne u more kao kod drugih električnih vanbrodskih motora. Baterija daje pušta mnogo više snage koju motor može primiti nego što je kod drugih električnih vanbrodskih motora. Potrošit ćete puno manje vremena na nepotrebno održavanje, pogotovo uspoređujući ih sa benzinskim vanbrodskim motorima.

sup električni motor
ePropulsion Vaquita SUP električni motor i baterija

E-Propulsion električni vanbrodski motori su dostupni u više modela, zavisno o vašim potrebama. Model Spirit 1.0. je jednak benzinskom vanbrodskom motoru od 3 konjske snage, te bez problema pokreće brod do 1.5 tone.

eProplusion Vanbrodski električni motor Navy 3.0

Model Navy 3.0. može sve isto što i benzinski motor od 6 konjskih snaga, ali mu je akceleracija znatno brža od njegovog benzinskog brata. Iz njega ćete sigurno izvući sat vremena vožnje u punoj brzini.

Električni Vanbrodski motor ePropulsion Navy 6.0

Model Navy 6.0. ima ekvivalent benzinskog motora od 10 konjskih snaga te je opremljen jedinstvenim sustavom rashlađivanja koji se obično nalazi na podosta jačim benzinskim vanbrodskim motorima.

Između ostalog možete također birati između kratke i duge osovine i ručne ili daljinske komande za svaki model.

eProplusion Vaquita SUP električni motor i baterija

Za one koje vole vožnju na sup daskama, preporučamo Vaquita električni motor, koji će vam dopustiti da uživate u prirodi bez previše umora.

Pogledajte više o ePropulsion prooizvodima ili u našem webshopu ili na stranicama proizvođača.

Za više informacija o odličnim E-Propulsion proizvodima, posjetite naš izložben salon Kaštel Kambelovcu. Svaki od proizvoda možete i testirati u Marini Kaštela prijavom za test vožnju na ovom linku