Električni Skuteri i Motori u Splitu

Električni skuteri i električni motori povoljnih cijena predstavljeni su uz električne sklopive bicikle i Neptun X efoil dasku u Splitu na Croatia Boat Show 2019.

Prezadovoljni smo što smo u Splitu izložili cijeli naš prodajni program splitskoj publici i okolnim posjetiteljima iz Trogira, Solina, Šolte, Brača. Na sajmu su tradicionalno nastupile tvrtke iz svih grana nautičke industrije: renomirani domaći i inozemni graditelji plovila za razonodu svih vrsta, od velikih motornih jahti, preko jedrilica i katamarana, do gumenjaka i pomoćnih brodova, zatim proizvođači nautičke opreme, brodskih i vanbrodskih motora, elektronike i ribolovne opreme te čarter tvrtke. Mi smo ovom prilikom uz električne skutere i električne motore predstavili i kompletan Epropulsion program električnih vanbrodskih motora.

super-soco-split

Super Soco TC i naš uvijek moderan Ivan Barun

Električni Skuteri i Motori u Splitu

Posjetitelji su mogli vidjeti sljedeće modele električnih skutra i motora u Splitu:

1. Super Soco CUX

2. Super Soco TS

3. Super Soco TC

4. Sur Ron Light Bee

5. Evoke URBAN CLASSIC

evoke u split

super-soco-cux-u-Splitu

Dir. Zvonko Vrbatović

Pogledajte preostale slike na našem Instagram profilu

Sur-Ron Električni Motor u Splitu

Iskoristili smo priliku i snimili jedan video koji pokazuje karakteristike Sur-Ron Light Bee motora u Splitu.

 

 

– Grad Split je centar nautičkog svijeta i nakon nekoliko godina stagnacije s ponosom možemo reći da je krizi kraj. Ove godine na Croatia Boat Showu nastupa više od 300 izlagača, a izloženo je oko 150 brodova. Potrudit ćemo se da se uskoro vratimo među deset najvećih sajmova svijeta, već ove godine vrlo smo blizu tome – rekao je Blagaić. IZVOR