Električni Skuteri i Električni Romobili HIT u Biogradu

Električni Skuteri Super Soco CUX, e-bicikle i električne romobile smo izložili uz postojeće Super Soco i Sur-Ron e-motore na Biograd Boat Show-u 2019.

Izložili smo i NEPTUN X električnu efoil surf dasku i ePropulsion električne motore i time približili nautičarima novosti iz svijeta električne tehnologije!

Biograd boat show je najveći boat show sajam u Hrvatskoj. Biograd Boat Show, 21. po redu, održan je u savršenim vremenskim uvjetima s više izlagača, plovila i novom izložbenom dvoranom.

Biograd Boat Show broji rekordnih 18.326 posjetitelja!

Prepoznavši iznimni potencijal Biograd na Moru kao nautičkog grada smještenog u neposrednoj blizini Kornatskog arhipelaga ILIRIJA d.d. davne 1974. godine izgradila je prvu nautičku luku u Hrvatskoj, današnju Hotelsku luku Kornati iz koje se sustavno započeo razvijati nautički turizam po cijelom našem Jadranu, i prvu vlastitu charter flotu od 40 Elanovih plovila te je s punim pravom ponijela naziv pionira nautičkog turizma dok je grad Biograd postao kolijevka nautičkog turizma. – Izvor BBS

Interes za CUX električnim skuterom kao i za 7 modela električnih romobila na litij-ionske baterije koje smo za tu manifestaciju pripremili je ogroman.

CUX I ROMOBILI

U budućnosti nećemo zanemarivati niti podcjenjivati granu male mobilnosti!

Iznajmljivačima apartmana i vlasnicima manjih i većih obrta se zahvaljujemo na povjerenju, a slučajnim prolaznicima i onima koji su se našli pored našeg izlagačkog mjesta: Hvala na druženju!

Pogledajte is slike koje govore više od riječi!

Za više informacija o električnim romobilima predstavljenim u Biogradu pogledajte kategoriju električnig romobila na meniju električna vozila!

Posjetite naš Instagram profil za više slika sa manifestacije