Električni Mopedi na Moto Show Zagreb

Izložili smo svoje primjerke električnih mopeda i motocikala na Moto Show Zagreb ( Od 24.-26.5.2019. ) koji je trebao biti najveći Moto Show u regiji. Posjetitelji Moto Show-a su bili vidno razočarani jer su sa svojim ljubimcima na dva kotača došli iz Rijeke, Pule i ostalih gradova Hrvatske u West Gate Shopping City samo na ovu manifestaciju. Nije im se svidio manjak motociklističke opreme, a i posjetitelji su smatrali da je trebalo biti više noviteta. Međutim, nisu krili svoje oduševljenje električnim mopedima jer su neki od njih po prvi puta imali prilike vidjeti a i testirati električne motore, mopede i skutere.

ELEKTRIČNI MOPEDI U TEST ARENI ZAGREB!

U sklopu Moto Show Zagreb bila je organizirana vanjska ograđena staza na parkingu gdje su posjetitelji birali koje motore žele probati. Jedan mali dio zabilježili smo na videu koji možete vidjeti ovdje:

Naši Električni Mopedi na Moto Show EVENTU

Test Track Rockets! Hvala svima koji ste isprobali električne motore iz Elektropogon ! WESTGATE Shopping City Moto Show Moto Show – najveća izložba motora

Posted by Elektropogon on Saturday, May 25, 2019

Prvi DAN – Moto Show

Posted by Elektropogon on Friday, May 24, 2019

Laštimo motore jer danas je Motoshow u WESTGATE Shopping City u #Zagreb-u ! Posjetite nas. U subotu probne vožnje!

Posted by Elektropogon on Friday, May 24, 2019

Mediji o Moto Show Zagreb

Posjeti najveći Moto Show u regiji! Od 24. do 26. svibnja u Westgateu te čekaju posebno odabrani modeli ljubimaca na dva kotača! U Hrvatskoj do sad nije organiziran sajam motocikala i prateće industrije posvećen isključivo motorističkoj populaciji.

Prvi Moto Show poslužit će kao pozornica za prezentaciju najvećih brendova u motociklističkoj industriji što će dodatno obogatiti i domaće radionice za preradu motocikala (Café racer & custom bikes). Posjetitelji tijekom tri dana izložbe moći će vidjeti prezentacije najnovijih modela motocikala i opreme, uživati u bogatom zabavnom programu i sudjelovati u nagradnim igrama. Pažljivom organizacijom Moto Show postat će nezaobilazan sajam motocikala na Europskoj i regionalnoj sceni. – IZVOR

Pratite nas na Facebooku, Instagramu i YouTube social mrežama