Najbolji Električni Romobili na Struju

Najbolji električni romobili na struju koje smo uvrstili u TOP 3 imaju mrak cijene i kvalitetu, ili imaju performanse i dizajn bolji od ostalih e-romobila na tržištu! U posebnu TOP 3 ponudu smo uključili neke od najpopularnijih e-romobila sa 350, 500 pa na više watt-a koji su po našem mišljenju najbolji e-romobili na struju!

Električni Romobili koje možete kupiti odmah – TOP 3!

TOP 3 e-romobila na struju rangirali smo prema načinu korištenja, velićini baterije i performansama. Poredak u ovom slućaju ništa ne znači, svaki od prikazanih električnih romobila je jednako dobar u svojoj funkciji tj. za ono što je namjenjen!

1. E-ROMOBIL City Cruiser 8 električni romobil za gradske gužve i razonodu

city-cruiser-8-električni-romobil

Definitivni “budget friendly” pobjednik među e-romobilima kroz gradske gužve primamljive cijene je City Cruiser 8. Osmica ima odličan “grip” pa sa njenim 8 inchnim gumama ugodno ćete voziti bez osjećaja da morate paziti na kamenčiće i sl. pojave na našim “prekrasnim” cestama.

Napravljen je od avionskog aluminija i ima pojačane ležajeve. To znači da se ne može rasklimati ležaj koji drži volan niti pojačani preklop romobila kao što je to npr. na Xiaomi Mijia M365 skuterima!

Nakon radnog vremena uzmite iz ureda ovaj okretan i praktičan e-romobil i Izbjegnite gužve s 350 watta snagom ( 700 max – na 15 sekundi ) bez razmišljanja o parkingu.

S City Cruiser 8 možete preči do 25 km udaljenosti što je sasvim dovoljno za mnoge od naših kupaca. Definitivni entry level e-romobil pobjednik. U 3 riječi: Kvaliteta, Snaga i praktičnost

Nismo spomenuli dizajn ovog e-romobila? Dizajnom je privlačan i ništa teži od Xiaomi romobila iako djeluje robusnije i konkretnije.

2. ELEKTRIČNI ROMOBIL Zero 8 e-romobil ili “malo čudo na struju” kako ga mi u uredu zovemo

zero 8 e-romobil sklopni mehanizam

Zero 8 električni romobil je zaokružio sve ono što fali klasičnim najprodavanijim e-romobilima na struju poput Xiaomija. To je dodatna snaga za veće uspone, stražnji i prednji amortizeri, brzina do 30 km/h pri kojoj korisnik može preči 40 km.

Sa snagom od 500 watta u stražnjem kotaču ovaj romobil je pobjednik srednje cjenovne kategorije u kvaliteti izrade i voznim karakteristikama.

Bitno je za naglasiti da je elektromotor u stražnjem kotaču te njegov moment ne utječe na rasklamavanje prednje glavčine jer je fiksan i ne nalazi se na pokretnom dijelu romobila. Potpuno pouzdan i okretan, nama najdraži e-romobil u Elektro Pogonu.

Naravno da led svjetla i ostala signalizacija ovog romobila skupa sa specijalnom ručicom za gas još dodatno doprinose razlogu: Zašto baš ZERO 8 ?

Ovaj e-romobil nije namijenjen za off-road, ali je savršen za vožnju po neravnim podlogama, kamenju, uzbrdicama i nizbrdicama. Preporučujemo ga svima kojima su klasični romobili preslabi s premalo dometa, a romobili poput ZERO X10 preveliki i preskupi!

3. ELEKTRIČNI ROMOBILI Zero 10X bez granica za ljubitelje snage i brzine

zero 10x električni romobili

Ovaj električni romobil je stvoren za ljubitelje off-road vožnje velike brzine. Nismo našli ljepši i pouzdaniji proizvod od ovog koji nudi takve specifikacije. 65 km/h je opasna brzina za vožnju romobila na off-road stazama i zato je primamljiv kupcima željnih adrenalinskih užitaka. Međutim, ZERO 10X romobil podnosi težinu od 150 Kg i ne izgleda smiješno s vozačem većim od 1,90 M. Jedino ovaj e-romobil može bez problema voziti uzbrdo i na daleke staze takvu kilažu i brzinu. Možemo reći da je zato idealan za deblje i visoke vozače, kao i za adrenalinske vožnje po off-road stazi!

  • City Cruiser 8 je za causal ekipu i početnike za ugodnu gradsku vožnju.
  • ZERO 8 bi trebao biti standard za dužu vožnju po strmovitim i neravnim terenima
  • ZERO 10 je za zaljubljenike željne vrhunskih performansi i zadnjeg krika mode u kategoriji električnih romobila ili za visoke ili punije osobe koje je “sram” voziti malene romobile